Polterabend

Polterabend

POLTERABEND I ABSOLUT SÆRKLASSE

 

Skal din ven eller veninde snart giftes, og vil du gerne overraske med en helt anderledes polterabend?

Uanset om I er mest til en afslappende dag på vandet med kolde drinks og hyggelige stunder, eller om I søger en mere aktivitetsfyldt og sjov dag, kan vi hjælpe med at arrangere en dag, som han eller hun vil huske resten af livet.

Vi hjælper gerne med både catering, drikkevarer, aktiviteter og planlægning af jeres dag, og har I særlige ønsker, så finder vi en god løsning til jer.

Flat-lay of wineglasses with rose or orange wine and snacks cheese fruits bread olives pickles over grey concrete table background, top view. Gathering, celebrating, wine tasting and party concept

MAD OMBORD

Vi tilbyder en varieret cateringmenu med forskellige muligheder, der alle er skræddersyede til sejloplevelsen. Vores menu indeholder bl.a. klassisk morgenmad og brunch med blandede, smurte boller, frisk frugt, croissanter,
lune retter og juice, ligesom vi også kan tilbyde en klassisk skibskost eller en 3 retters menu til dine gæster.

Maden er fra fantastiske SALT Restaurant,
hvis retter bygger på et fundament af lokale råvarer.

Du kan se hele vores sæsonmenu ved at trykke på knappen nedenfor.

DRIKKEVARER TIL DIN FEST

Vi har mulighed for at servere udsøgte vine, bobler, øl og vand ombord.
I samarbejde med SALT Restaurant leverer vi sæsonens rødvin, hvidvin, rosé og bobler.

Derudover har I mulighed for at vælge diverse sodavand, vand og øl. Har I særlige ønsker til drikkevarer, så lad os gerne vide det.

Du kan se hele vores drikkekort ved at trykke på knappen nedenfor.

pexels-cottonbro-studio-3171837
pexels-lachlan-ross-5967794

UNDERHOLDNING

Giv dagen det lille ekstra og hyr underholdning ombord.
Vi har gode erfaringer med bl.a. musik på skibene, hvor både orkestre og solomusikere har gæstet os i forbindelse med arrangementer.

Vi kommer også gerne med forslag til underholdningen.
Vi har mulighed for at lave sejlads-relateret underholdning til jer, hvis sejltemaet er centralt i din store dag.

Skriv til os for at høre mere om underholdningsmulighederne ombord.

AKTIVITETER

Når du holder en polterabend ombord på et af vores smukke skibe, er der altid noget at give sig til. Du og dine gæster kan deltage som en del af besætningen, og være med til at sætte sejl, stå til rors og binde knob.

I kan eventuelt tilføje et element af konkurrence og dyste i hold sammen med besætningen. Vi står til rådighed til at puste ekstra liv ind i dagen, og sørger for masser af grin og sjove minder.

Måske har du allerede selv nogle idéer til aktiviteter, og vi vil gøre så meget vi kan for at dagen bliver helt perfekt.

pexels-oliver-sjöström-1020017

HVILKE SKIBE KAN I SEJLE MED?

I kan vælge at sejle enten med Lilla Dan eller Halmø, men er gæstelisten meget lang, kan I faktisk booke begge skonnerter til dagen. Både Lilla Dan og Halmø er sprængfyldt med historie og skønhed, og der er derfor ikke en af skibene vi mere anbefaler til en polterabend end den anden. Du kan læse mere om Lilla Dan og Halmø i menuen “Om Skibene” eller ved at klikke på knappen nedenfor. 

PRAKTISKE INFORMATIONER

Selvom vi står for det meste i forbindelse med dit arrangement, er der dog nogle praktiske informationer, som det er godt at have læst inden invitationen sendes ud. Det er f.eks. information om påklædning, ankomst og afgang.
Læs mere om ankomsttid, praktisk påklædning og priser.

   

   
   
   
   

   ©2023  DE FORENEDE SEJLSKIBE I/S   |   ALLE RETTIGHEDER FORBEHOLDES

  CVR 32884334