Fødselsdag

Fødselsdag

FØDSELSDAG PÅ HAVET

Fejr din fødselsdag med stil på en af vores skonnerter! Oplev spændingen ved det åbne hav og nyd en fantastisk udsigt over kysten i selskab med familie og venner.

Uanset om du leder efter en afslappende dag ude på vandet eller en aktivitetsfyldt fest, vil du skabe nogle fantastiske minder, der vil vare hele livet.

Vi kan skræddersy din fest efter dine ønsker, så du får den dag, du drømmer om.

Flat-lay of wineglasses with rose or orange wine and snacks cheese fruits bread olives pickles over grey concrete table background, top view. Gathering, celebrating, wine tasting and party concept

MAD OMBORD

Vi tilbyder en varieret cateringmenu med forskellige muligheder, der alle er skræddersyede til sejloplevelsen. Vores menu indeholder bl.a. klassisk morgenmad og brunch med blandede, smurte boller, frisk frugt, croissanter,
lune retter og juice, ligesom vi også kan tilbyde en klassisk skibskost eller en 3 retters menu til dine gæster.

Maden er fra fantastiske SALT Restaurant,
hvis retter bygger på et fundament af lokale råvarer.

Du kan se hele vores sæsonmenu ved at trykke på knappen nedenfor.

DRIKKEVARER TIL DIN FEST

Vi har mulighed for at servere udsøgte vine, bobler, øl og vand ombord.
I samarbejde med SALT Restaurant leverer vi sæsonens rødvin, hvidvin, rosé og bobler.

Derudover har I mulighed for at vælge diverse sodavand, vand og øl. Har I særlige ønsker til drikkevarer, så lad os gerne vide det.

Du kan se hele vores drikkekort ved at trykke på knappen nedenfor.

Bottles of Red Wine on the Wooden Shelf. Shallow Depth of Field.
musician playing on contrabass at luxury wedding reception. string quartet performing at expensive wedding ceremony. bass and chords. performance and entertainment. space for text

UNDERHOLDNING

Giv din fødselsdag det lille ekstra og hyr underholdning ombord.
Vi har gode erfaringer med bl.a. musik på skibene, hvor både orkestre og solomusikere har gæstet os i forbindelse med arrangement.

Vi kommer gerne med forslag til underholdningen.
Vi har også mulighed for at lave sejlads-relateret underholdning til jer, hvis sejltemaet er centralt i din store dag.

Skriv til os for at høre mere om underholdningsmulighederne ombord.

AKTIVITETER

Når du holder din fødselsdag ombord på et af vores smukke skibe, er der altid noget at give sig til. Du og dine gæster kan deltage som en del af besætningen, og være med til at sætte sejl, stå til rors og binde knob.

I kan eventuelt tilføje et element af konkurrence og dyste i hold sammen med besætningen. Vi står til rådighed til at puste ekstra liv ind i din fødseldag, og sørger for masser af grin og sjove minder.

Måske har du allerede selv nogle idéer til aktiviteter, og vi vil gøre så meget vi kan for at din dag bliver helt perfekt.

LD2

HVILKE SKIBE KAN I SEJLE MED?

I kan vælge at sejle enten med Lilla Dan eller Halmø, men er gæstelisten meget lang, kan I faktisk booke begge skonnerter til dagen. Både Lilla Dan og Halmø er sprængfyldt med historie og skønhed, og der er derfor ikke en af skibene vi mere anbefaler til en fødselsdag end den anden. Du kan læse mere om Lilla Dan og Halmø i menuen “Om Skibene” eller ved at klikke på knappen nedenfor. 

PRAKTISKE INFORMATIONER

Selvom vi står for det meste i forbindelse med dit arrangement, er der dog nogle praktiske informationer, som det er godt at have læst inden invitationen sendes ud. Det er f.eks. information om påklædning, ankomst og afgang.
Læs mere om ankomsttid, praktisk påklædning og priser.

   

   
   
   
   

   ©2023  DE FORENEDE SEJLSKIBE I/S   |   ALLE RETTIGHEDER FORBEHOLDES

  CVR 32884334