Askespredning

Askespredning

EN SMUK AFSKED

En askespredning er for mange det sidste farvel med en kær, og derfor må det også gerne være en smuk oplevelse for de pårørende, hvor der måske både er plads til de triste følelser, og til at dele sjove, smukke og skønne minder med hinanden.
På enten Halmø eller Lilla Dan danner vi rammerne for, at I kan sige farvel på en smuk og respektfuld måde.
Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe.

Flat-lay of wineglasses with rose or orange wine and snacks cheese fruits bread olives pickles over grey concrete table background, top view. Gathering, celebrating, wine tasting and party concept

MAD OMBORD

På den tre timer lange sejltur har vi mulighed for at sørge for lidt mad til jer, hvis I ønsker det. Vi kan bl.a. tilbyde en klassisk morgenmadstallerken og brunch med blandede, smurte boller, frisk frugt, croissanter,
lune retter og juice, ligesom vi også kan tilbyde en klassisk skibskost eller en 3 retters menu, hvis I f.eks. har et ønske om at sige farvel ved solnedgang.

Maden er fra fantastiske SALT Restaurant,
hvis retter bygger på et fundament af lokale råvarer.

Du kan se hele vores sæsonmenu ved at trykke på knappen nedenfor.

DRIKKEVARER

Vi har mulighed for at servere udsøgte vine, bobler, øl og vand ombord.
I samarbejde med SALT Restaurant leverer vi sæsonens rødvin, hvidvin, rosé og bobler.

Derudover har I mulighed for at vælge diverse sodavand, vand og øl. Har I særlige ønsker til drikkevarer, så lad os gerne vide det.

Du kan se hele vores drikkekort ved at trykke på knappen nedenfor.

Bottles of Red Wine on the Wooden Shelf. Shallow Depth of Field.
Pink aquatic, transparent water texture with ripples and drops and pink flowers. Water background Spa concept and beauty backdrop Flat lay, top view, copy space

AFSKEDEN

Der er mange forskellige måder at tage afsked på. Nogle foretrækker at gøre det i stilhed, og blot smide nogle smukke roser i havet sammen med den, der har forladt os.
Andre vil gerne synge et par sange eller samler, mens andre vælger at sige et par ord.
Der er plads og rum til det hele, og vi står til rådighed, hvis I har særlige ønsker til mindestunden.

HVILKE SKIBE KAN I SEJLE MED?

I kan vælge at sejle enten med Lilla Dan eller Halmø, men er gæstelisten meget lang, kan I faktisk booke begge skonnerter til dagen. Både Lilla Dan og Halmø er sprængfyldt med historie og skønhed, og der er derfor ikke en af skibene vi mere anbefaler til en askespredning end den anden. Du kan læse mere om Lilla Dan og Halmø i menuen “Om Skibene” eller ved at klikke på knappen nedenfor. 

PRAKTISKE INFORMATIONER

Selvom vi står for det meste i forbindelse med dit arrangement, er der dog nogle praktiske informationer, som det er godt at have læst inden invitationen sendes ud. Det er f.eks. information om påklædning, ankomst og afgang.
Læs mere om ankomsttid, praktisk påklædning og priser.

   

   
   
   
   

   ©2023  DE FORENEDE SEJLSKIBE I/S   |   ALLE RETTIGHEDER FORBEHOLDES

  CVR 32884334