Møde & Konference

Møde & Konference

MØDER & KONFERENCER PÅ HAVET

Hold dit næste møde eller konference ombord på et af vores majestætiske skibe. Her kan I arbejde, netværke og socialisere i et afslappende miljø. Dagen kan naturligvis skræddersys, så den passer til jeres ønsker, uanset om det er et heldagsseminar, møde med partnere eller en flerdageskonference.
Vores erfarne besætning vil sikre, at dit arrangement forløber problemfrit, mens den fantastiske udsigt og friske havluft danner de perfekte betingelser for at stimulere kreativitet og samarbejde. Gør dit næste møde eller konference til en virkelig uforglemmelig oplevelse.

Flat-lay of wineglasses with rose or orange wine and snacks cheese fruits bread olives pickles over grey concrete table background, top view. Gathering, celebrating, wine tasting and party concept

MAD OMBORD

Vi tilbyder en varieret cateringmenu med forskellige muligheder, der alle er skræddersyede til sejloplevelsen. Vores menu indeholder bl.a. klassisk morgenmad og brunch med blandede, smurte boller, frisk frugt, croissanter,
lune retter og juice, ligesom vi også kan tilbyde en klassisk skibskost eller en 3 retters menu.

Maden er fra fantastiske SALT Restaurant,
hvis retter bygger på et fundament af lokale råvarer.

Du kan se hele vores sæsonmenu ved at trykke på knappen nedenfor.

DRIKKEVARER

Vi har mulighed for at servere udsøgte vine, bobler, øl og vand ombord.
I samarbejde med SALT Restaurant leverer vi sæsonens rødvin, hvidvin, rosé og bobler.

Derudover har I mulighed for at vælge diverse sodavand, vand og øl. Har I særlige ønsker til drikkevarer, så lad os gerne vide det.

Du kan se hele vores drikkekort ved at trykke på knappen nedenfor.

Bottles of Red Wine on the Wooden Shelf. Shallow Depth of Field.
musician playing on contrabass at luxury wedding reception. string quartet performing at expensive wedding ceremony. bass and chords. performance and entertainment. space for text

UNDERHOLDNING

Ønsker I at afslutte dagen med en middag ombord, kan vi også anbefale underholdning.
Vi har gode erfaringer med bl.a. musik på skibene, hvor både orkestre og solomusikere har gæstet os i forbindelse med arrangementer og events.

Vi kommer gerne med forslag til underholdningen, hvis I ønsker det.

Skriv til os for at høre mere om underholdningsmulighederne ombord.

AKTIVITETER

Måske ønsker I at kombinere et stormøde med en teambuildingaktivitet? I så fald er der massere af aktiviteter ombord til at styrke relationen og samarbejdet. I kan bl.a. deltage som en del af besætningen, og være med til at sætte sejl, stå til rors og binde knob.

I kan eventuelt tilføje et element af konkurrence og dyste i hold sammen med besætningen. De står til rådighed til at puste ekstra liv ind i dagen, og sørger for at tilrettelægge dagen efter jeres ønsker.

LD2

HVILKE SKIBE KAN I SEJLE MED?

I kan vælge at sejle enten med Lilla Dan eller Halmø, men er gæstelisten meget lang, kan I faktisk booke begge skonnerter til dagen. Både Lilla Dan og Halmø er sprængfyldt med historie og skønhed, og der er derfor ikke en af skibene vi mere anbefaler til et møde eller konference end den anden. Du kan læse mere om Lilla Dan og Halmø i menuen “Om Skibene” eller ved at klikke på knappen nedenfor. 

PRAKTISKE INFORMATIONER

Selvom vi står for det meste i forbindelse med dit arrangement, er der dog nogle praktiske informationer, som det er godt at have læst inden I planlægger detaljerne.
Det er f.eks. information om påklædning, ankomst og afgang.
Læs mere om ankomsttid, praktisk påklædning og priser.

   

   
   
   
   

   ©2023  DE FORENEDE SEJLSKIBE I/S   |   ALLE RETTIGHEDER FORBEHOLDES

  CVR 32884334