Firmafest

Firmafest

FIRMAFEST I UNIKKE RAMMER

At holde en firmafest ombord på et af vores smukke skibe kan være en glimrende måde at bryde monotonien ved traditionelle firmabegivenheder. Uanset om du ønsker at belønne dit hårdtarbejdende team, underholde samarbejdspartnere eller fejre en milepæl, kan vi hjælpe jer med at stable et fantastisk arrangement på benene.
Vi kan bl.a. tilbyde catering, hjælp til musik og underholdning og planlægning af dagens aktiviteter.
Det er en forfriskende afveksling fra de typiske festlokaler eller restaurantmiljøer, og vi hjælper jer med at skabe en afslappet og behagelig atmosfære.

Wedding Reception Table Setting Aerial Top View

MAD OMBORD

Vi tilbyder en varieret cateringmenu med forskellige muligheder, der alle er skræddersyede til sejloplevelsen. Vores menu indeholder bl.a. klassisk morgenmad og brunch med blandede, smurte boller, frisk frugt, croissanter,
lune retter og juice, ligesom vi også kan tilbyde en klassisk skibskost eller en 3 retters menu, hvis I ønsker middag ombord.

Maden er fra fantastiske SALT Restaurant,
hvis retter bygger på et fundament af lokale råvarer.

Du kan se hele vores sæsonmenu ved at trykke på knappen nedenfor.

DRIKKEVARER TIL DIN FEST

Vi har mulighed for at servere udsøgte vine, bobler, øl og vand ombord.
I samarbejde med SALT Restaurant leverer vi sæsonens rødvin, hvidvin, rosé og bobler.

Derudover har I mulighed for at vælge diverse sodavand, vand og øl. Har I særlige ønsker til drikkevarer, så lad os gerne vide det.

Du kan se hele vores drikkekort ved at trykke på knappen nedenfor.

Bottles of Red Wine on the Wooden Shelf. Shallow Depth of Field.
pexels-lachlan-ross-5967794

UNDERHOLDNING

Skru op for stemningen med lidt underholdning ombord.
Vi har gode erfaringer med bl.a. musik på skibene, hvor både orkestre og solomusikere har gæstet os i forbindelse med arrangement.

Vi kommer gerne med forslag til underholdningen.

Skriv til os for at høre mere om underholdningsmulighederne ombord.

AKTIVITETER

Når I holder jeres firmafest ombord på et af vores smukke skibe, er der altid noget at give sig til. I kan deltage som en del af besætningen, og være med til at sætte sejl, stå til rors og binde knob.

I kan eventuelt tilføje et element af konkurrence og dyste i hold sammen med besætningen. Vi står til rådighed til at puste ekstra liv ind i dagen, og sørger for at der er nok at tale om mandag morgen.

Måske har I allerede selv nogle idéer til aktiviteter, og vi gør gerne hvad vi kan, for at imødekomme dem.

LD2

HVILKE SKIBE KAN I SEJLE MED?

I kan vælge at sejle enten med Lilla Dan eller Halmø, men er gæstelisten meget lang, kan I faktisk booke begge skonnerter til dagen. Både Lilla Dan og Halmø er sprængfyldt med historie og skønhed, og der er derfor ikke en af skibene vi mere anbefaler til en firmafest end den anden. Du kan læse mere om Lilla Dan og Halmø i menuen “Om Skibene” eller ved at klikke på knappen nedenfor. 

PRAKTISKE INFORMATIONER

Selvom vi står for det meste i forbindelse med dit arrangement, er der dog nogle praktiske informationer, som det er godt at have læst inden invitationen sendes ud. Det er f.eks. information om påklædning, ankomst og afgang.
Læs mere om ankomsttid, praktisk påklædning og priser.

   

   
   
   
   

   ©2023  DE FORENEDE SEJLSKIBE I/S   |   ALLE RETTIGHEDER FORBEHOLDES

  CVR 32884334