Kaptajn Stefan Viid Jørgensen

Mød Lilla Dans Kaptajn:
Stefans Viid Jørgensen

 

Lilla Dans kaptajn hedder Stefan Viid Jørgensen. For Stefan er det vigtigste, at gæsterne ombord får en uforglemmelig dag, og får mulighed for at mærke, hvordan livet er ombord på et skib med så fantastisk en historie. Og Stefan ved hvad han taler om, for han har en bred erfaring med både at sejle de bevaringsværdige træskibe, men har også sejlet med Soprano Yacht i de internationale farvande.

”Danmark er jo en stærk søfartsnation, og har været det siden 1600-tallet, og det kan man godt mærke, når man træder ombord på skibe som Lilla Dan. Derfor er det også en helt særlig fornemmelse at sejle omkring København – man træder jo direkte ind i en svunden tid, som jeg under de fleste at opleve.

Sammen med besætningen er det Stefan I får glæde af at være i selskab med i en uge, hvis I booker et af vores sejltogter.
Og I kan se frem til en uge i godt selskab.

BAGGRUND

Stefans Viid Jørgensen er uddannet skibsfører fra Marstal Navigationsskole i 2021.
Stefan mønstrede fra Skoleskibet Danmark i 2013, hvorefter han udtjente sin værnepligt på Kongeskibet Dannebrog i 2015. Stefan har siden erhvervet sig stor erfaring indenfor sejlads på bevaringsværdige træskibe, bl.a. sejlede han i 2018-2021 med skonnerten Maja.

Uddannet Skibsfører

Elev Skoleskibet Danmark

Kaptajn Lilla Dan

 
 
 
 

 ©2023  DE FORENEDE SEJLSKIBE I/S   |   ALLE RETTIGHEDER FORBEHOLDES

CVR 32884334