Sejltogt

Sejltogt

SEJLTOGT MED LILLA DAN

Tag ud på et uforglemmeligt eventyr og oplev spændingen ved at sejle på den historiske topsejlsskonnert Lilla Dan i 6 eller 7 dage henover sommeren, når vi drager afsted på den årlige togtsejlads. Uanset om du er en erfaren sejler eller førstegangssøfarer, er det perfekt for alle, der leder efter en enestående ferieoplevelse. Med nøje planlagte rejseplaner får du mulighed for at udforske nogle af de mest fantastiske kystområder i Danmark, alt imens du lærer om kunsten at sejle og deltager i forskellige skibsopgaver. Lilla Dans professionelle besætning vil guide dig hvert skridt på vejen og sørge for, at din rejse er lige så sikker, som den er behagelig.

Børn over fem år er også velkomne til at være med, og de får chancen for at lære om at sejle på en sjov og spændende måde. Med faste køjer, hyggelige fællesarealer og et begrænset antal gæster, lærer du dine medsejlere at kende og får livslange minder. Læs mere om de forskellige togter på siden her, eller hent vores togtbrochure via knappen nedenfor.

OM SOMMERENS TOGTER

Vi har ofte mange tilbagevendende gæster på de årlige sommertogter, for det er svært ikke at blive fuldstændig bidt af det, når først du har været med én gang. Du får et helt unikt indblik i stolte, maritime traditioner, og fordi samarbejde er så centralt, dannes der hurtigt nye, skønne relationer gæsterne imellem.
Lilla Dan på havet med det danske flag synligt

RUM REGATTA (KAPSEJLADS)
17-22 maj, 2023.

Tag med os på et uforglemmeligt 6-dages sejleventyr med afgang fra København onsdag den 17. maj.

Udforsk Grønsund og Storstrømmen, og sejl syd for Gedser mod Sønderborg.
Om fredagen ​​deltager du i en spændende kapsejlads fra Sønderborg til Flensborg, og om lørdagen gør du dig klar til Rum Regatta. Endelig vender vi tilbage til København mandag den 22. maj.

Pris pr. voksen kr. 5.250,-.

Oplev spændingen ved det åbne hav, og skabe varige minder med andre sejlglade mennesker.
Kontakt os og book din plads i dag!

SØSÆTNINGSTOGT 1
30. juni - 7. juli, 2023.

Kom med på et spændende 7-dages sejlads! Med afgang fra København fredag ​​den 30. juni kulminerer denne uforglemmelige rejse i Uddevalla fredag ​​den 7. juli kl. 14.00.

Sejl langs Sjællands naturskønne nordkyst og stop ved Mariager Fjord for at søsætte Krydsjagt VII på Hobro Værft. Deltag i den spændende søsætning, og fejring den 1. juli efterfulgt af en smuk sejltur mod Sverige den 2. juli via de fantastiske Anholt- eller Læsø-ruter over Kattegat og videre ind i den maleriske svenske skærgård.

Oplev nogle af de smukkeste havne, herunder dem nord for Orust, Bassholmen og måske Havstensklippen, før du endelig ankommer til Uddevalla.

Med praktiske bus- og togforbindelser mellem Uddevalla og København kan du nemt komme tilbage til hjemstavnen. Prisen er 7.350 kr. pr. voksen deltager.
Kontakt os i dag for at booke din plads.

Admiral Hotel1 (1)
LD1

SKÆRGÅRDSTOGT 2
9-15 juli, 2023.

Tag med på et uforglemmeligt, 7-dages Skærgårdstogt med afgang fra Uddevalla søndag den 9. juli. Vi slutter rejsen tilbage i Uddevalla lørdag d. 15. juli.
Med praktiske bus- og togforbindelser mellem Uddevalla og København er legende let at komme både til og fra havnen.

Kom med og oplev den fantastiske skønhed i det nordlige Uddevalla-øhav, mens vi sejler gennem Sotekanalen og Hamburger Sund for til sidst at nå de betagende Koster-øer.

Prisen for disse 7 dages oplevelse er 7.350 kr. pr. voksen deltager.
Gå ikke glip af denne fantastiske mulighed for at udforske den storslåede svenske skærgård i selskab med andre oplevelsesglade mennesker.
Kontakt os for at booke din plads med det samme.

SKÆRGÅRDSTOGT 3
16. juli - 22. juli, 2023.

Tag med på en sjov og oplevelsesrig 7-dages rejse, når vi afgår fra Uddevalla søndag den 16. juli kl. 16.00 og ankommer til vores destination i Middelfart lørdag den 22. juli kl. 12.00.

Med praktiske bus- og togforbindelser mellem Uddevalla og København har det aldrig været nemmere at komme til og fra dit eventyr.

Tag ud på en uforglemmelig sejloplevelse gennem den smukke, sydlige Uddevalla skærgård, og nyd den betagende udsigt over Bassholmen, Käringon og forskellige udvalgte havne nord for Göteborg.
Sejl derefter over Kattegat mod Middelfart, mens du undervejs nyder regionens skønne natur fra vandet.

Disse 7 fantastiske dage koster kr. 7.350,- pr voksen deltager.

Kontakt os for at booke din plads.

244638515_268996878562191_3461884048410426505_n
nicole-chen-hvarYahLAxc-unsplash

FYN RUNDT (KAPSEJLADS)
23-29 juli, 2023.

Gør dig klar til et spændende 7-dages sejleventyr med Fyn Rundt Kapsejlads!
Vi begynder i Middelfart søndag den 23. juli, og deltager i følgende kapsejladser:

 1. juli Middelfart – Assens
 2. juli Assens – til Ankers Dyvig
 3. juli Dyvig – Ærøskøbing
 4. juli Ærøskøbing – Faaborg
 5. juli Faaborg – Svendborg

Selvom du ikke kan forpligte dig til de fulde 7 dage, så fortvivl ikke – såfremt der fortsat er ledige pladser, kan du slutte dig til os for individuelle dagssejl – overnatning afhænger dog af tilgængelighed.

Prisen pr. voksen deltager for hele 7-dages rejsen er 7.350 kr., og prisen for en enkelt dag er 1.050 kr.

Kontakt os for at booke din plads i dag!

SYDHAVSTOGT 5
30. juli - 5. august, 2023.

Tag på en fortryllende rejse gennem den smukke, sydlige region af Danmark med på et Sydhavstogt. Denne 7-dages rejse starter fra Svendborg søndag den 30. juli, og slutter i den hjemstaden, København, lørdag den 5. august.

Udforsk de charmerende sydfynske havne, såsom Marstal, Ærøskøbing, Rudkøbing, Vejrø eller Fejø, mens du krydser Grønsund og Storstrømmen, passerer gennem smukke Klintholm og omkring Møns Klint, før vi sejler mod Hovedstaden.

Prisen for alle 7 dage er kr. 7.350,- pr voksen deltager.
Gå ikke glip af denne mulighed for at opleve det sydlige Danmark på en helt ny måde.
Kontakt os for at booke din plads.

Sun Shine Above Sea Ocean During Sunset. Warm Colors Over Sea With Waves. Ocean Wave Water Foam Splashes Washing Beach At Sunset. Sundown Vacation Background. Tropical Resort Concept.
massimo-virgilio-wohbQWnLL8Y-unsplash

LIMFJORDEN RUNDT (KAPSEJLADS)
11-18 september, 2023.

Tag med på et uforglemmeligt eventyr gennem Limfjorden og oplev Kapsejladsen, Limfjorden Rundt! Med afgang fra Ålborg mandag den 11. september tager den syv dage lange sejlerkonkurrence dig til smukke havne som Løgstør, Thisted, Struer, Nykøbing og Fur. Nyd fællesmiddage med besætninger og gæster fra alle skibene i hver havn og en festlig aften for alle besætninger og gæster i Skive lørdag den 16. september.

Sejlplan for kapsejlads:
11. september Ålborg – Løgstør (uden for kapsejladsen)
12. september Løgstør – Thisted
13. september Thisted – Struer
14. september Struer – Nykøbing
15. september Nykøbing – Fur
16. september Fur – Skive

Kan du ikke være med hele ugen, kan du vælge at deltage i individuelle dagssejladser og stadig få en på opleveren.

Pris er kr. 7.350,- pr deltager. Kontakt os i dag for at booke din plads på Limfjorden Rundt.

   

   
   
   
   

   ©2023  DE FORENEDE SEJLSKIBE I/S   |   ALLE RETTIGHEDER FORBEHOLDES

  CVR 32884334