Sejlture

Sejlture

SEJL MED DE FORENEDE SEJLSKIBE

Der er flere forskellige muligheder for sejlture med både Lilla Dan og Halmø i sommerens sejlsæson. Måske leder du efter en anderledes oplevelse for familien i ferien, eller også går du med drømme om at opleve, hvordan det er at bo og leve på et af vores smukke, gamle træskibe.

Lilla Dan sejler hvert år på sine årlige sommertogter, der sejler ud fra både København, Udevalla, Svendborg, Middelfart og Aalborg. Varigheden er mellem 6-7 dage, og du får mulighed for at deltage i sejladsen sammen med besætningen ombord.

Ønsker du blot et par timers sejlads over sommeren, kan du hoppe med ombord på vores sejlture fra Admiralkaj i København. Vores tursejlads er en 2 timers sejltur med skonnerten Halmø, hvor I får mulighed for at se København fra sin smukkeste side.

Uanset om du vælger en kort tur med et af vores historiske skibe, eller om du skal med på et af vores sommertogter, så garanterer vi for en uforglemmelig oplevelse.

TURSEJLADSER

OPLEV KØBENHAVN FRA SIN SMUKKESTE SIDE

LEJ SKIBENE

Tag med et af vores tursejladser, og oplev København fra vandsiden.
Sejl forbi de Den Lille Havfrue, Operaen, Marmorkirken og meget mere.

SEJLTOGTER

SEJLTOGT MED SKOLESKIBET

SEJL MED OS

At sejle med på et togt ombord på det gamle skoleskib, Lilla Dan, er en ganske særlig oplevelse. Her får du mulighed for at deltage i sejladsen sammen med besætningen, og få indsigt i de stolte, maritime traditioner.

” Da Danmark er en gammel søfartsnation, er det særlig spektakulært at se København fra vandsiden på et af disse smukke træskibe. I løbet af sejladsen fik vi mulighed for at være med til at sætte skibets sejl, hvilket var en stor oplevelse.”

 

– JENS CHRISTENSEN

   

   
   
   
   

   ©2023  DE FORENEDE SEJLSKIBE I/S   |   ALLE RETTIGHEDER FORBEHOLDES

  CVR 32884334