Om Os

Om Os

DE FORENEDE SEJLSKIBE I/S

De Forenede Sejlskibe i København blev etableret i 2010 med det formål at skabe nye oplevelser for både beboere og besøgende i byen, og samtidig give vores stolte, maritime traditioner plads i det københavnske bybillede.

De Forenede Sejlskibe er et samarbejde mellem to af de mest velholdte, danske skonnerter – den tomastede skonnert Halmø, og topsejlsskonnerten Lilla Dan. I sejlsæsonen kan man finde de smukke træskibe foran Admiral Hotel i København tæt på Nyhavn, hvor de ligger fast til kaj.
Skibene ejes af henholdsvis Copenhagen Admiral Hotel og Rederiet J. Lauritzen, og ved at indgå dette samarbejde, har vi mulighed for at tilbyde begge skibe til store, betydningsfulde begivenheder.

Skibene chartres til alt fra forretningsmøder og teambuilding til bryllupper og fødselsdage. I samarbejde med SALT Restaurant, der har til huse i Admiral Hotellets gamle pakhus, kan vi også tilbyde smukt sammensatte menuer til skibenes arrangementer.

Vi er for at gøre dine idéer til virkelighed, og for at søsætte en mindeværdig og fantastisk dag for jer.

Vores Tilbud

Kernen i De Forenede Sejlskibe er at arrangere fantastiske, unikke og mindeværdige begivenheder. Vi er heldige at have så autentiske og smukke rammer at arbejde med som Lilla Dan og Halmø. Udover at udbyde leje af vores skibe til events og arrangementer, tilbyder vi også korte tursejladser med Halmø, og sejltogter med Lilla Dan i sejlsæsonens måneder.

Arrangementer pr. år

Års erfaring

ÅRS HISTORIE

Teamet

Katja Mønsted

Salgschef – De Forenede Sejlskibe I/S

 

Katja Mønsted-Thuesen står for salg og planlægning af events ombord på de to skonnerter, hun er den første du kommer igennem til på mail eller telefon når du ønsker at afholde et arrangement hos os.

Katja har mange års erfaring i eventkoordinering, planlægning og service.

Emil Lind Ankerstjerne

Kaptajn Halmø – De Forenede Sejlskibe I/S

 

Du møder Emil, når du booker en tur med Halmø – Emil er vores kaptajn på Halmø, og her har han stået ved roret siden 2018.
Emil er uddannet navigatør fra Marstal Navigationsskole, og har bl.a. været styrmand på Lilla Dan. 

Stefan Viid Jørgensen

Kaptajn Lilla Dan – De Forenede Sejlskibe I/S

 

Stefan møder du, når du går ombord på Lilla Dan, for han er nemlig kaptajn på skibet.
Stefan er uddannet skibsfører fra Marstal Navigationsskole i 2021, og har bl.a. sejlet med skonnerten Maja i 2018-2021.

 
 
 
 

 ©2023  DE FORENEDE SEJLSKIBE I/S   |   ALLE RETTIGHEDER FORBEHOLDES

CVR 32884334