Mad & Drikke

Mad & Drikke

MENU 2023

Leveres af SALT Restaurant

DEN GODE MORGEN

1 stk. smurt ostebolle, 1 stk. dagens wienerbrød,
chiagrød m sommerfrugt, 1 stk. frugt, 1 stk. juice.

160,-

SKIBSBRUNCH

Udvalg af smurte boller:
ost, laks, chacurterie,
blandet wienerbrød og croissanter,
chiagrød m. sommerfrugt, 1 stk. juice,
frisk frugt, rugbrød og marmelade.
Derudover serveres en lun brunchret (eks. pølser, bacon og æg)

285,-

DEN LETTE FROKOST/AFTEN

Bygotto (perlebyg/ærter/svampe),
grov salat og hjemmebagt brød og smør.

245,-

Tilføj unghanebryst

295,-

SKIBSKOST

Lobescoves med syltet rødbede,
purløg og hjemmebagt rugbrød

285,-

DEN LILLE, LETTE
SOMMERSERVERING

2 sæson retter. Røget fiskesalat/kartoffelsalat.
Brød og smør.
Kage.

190,-

KØKKENCHEFENS 3-RETTERS
MENU “SHARE FOOD”

Kold forret,
varm hovedretssteg med grønne garniturer,
kold bearnaisecreme/pesto.
Brød og smør.
Dessert

395,-

KØKKENCHEFENS AFTEN BUFFET

3 sæsonretter/salater,
2 retter fra havet og 2 retter fra stalden
samt gourmetost med klassisk garniture.
2 søde desserter

795,-

SANDWICH

Et udvalg af sandwiches (3 slags)

155,-

DRIKKEVARER 2023

Leveres af SALT Restaurant

SODAVAND

Kildevand, div. sodavand

27,-

FADØL

Tuborg Classic og Tuborg Grøn

50,-

VIN

Skibets rød:
2021 Baron Charcot Rouge,
Grenache/Syrah/Carignan, Vignerons du Narbonnais, Frankrig

250 kr. pr. fl

Skibets hvid:
2021/22 Baron Cahrcot Blanc,
Grenache blanc/Sauvignon blanc/Colombard, Vignerons du Narbonnais, Frankrig

250 kr. pr. fl.

 

Skibets Rosé:
Baron Charcot Rosé, Grenache, Syrah, Carignan, Cinsault
Vignerons du Nabonnais,
Frankrig

250 kr. pr.fl.

Bobler:
Charles Bailly,
Blanc de Blancs Brut, Frankrig

300 kr. pr.fl

Ønsker I andre vine end dem på kortet, kontakt da Wine Director Christoffer på Admiral Hotel: csn@admiralhotel.dk

Vi tager forbehold for ændringer i menuen

     

     
     
     
     

     ©2023  DE FORENEDE SEJLSKIBE I/S   |   ALLE RETTIGHEDER FORBEHOLDES

    CVR 32884334