Leveres af SALT Restaurant
Mad & Drikke
MENU 2023
DEN GODE MORGEN
Boller, 1 stk. dagens wienerbrød, chiagrød m. sommerfrugt,
saltet Admiral laks, rugbrød, ost, charcuteri, frugt, 1 stk. juice
225,-
SKIBSKOST
Lobescoves med syltet rødbede, purløg og hjemmebagt rugbrød
285,-
KØKKENCHEFENS 3-RETTERS MENU
‘SHARE FOOD’
Kold forret, varm hovedretssteg med grønne garniturer,
kold bearnaisecreme, pesto. Brød og smør.
Dessert
395,-
DEN LILLE, LETTE SOMMERSERVERING
2 sæsonretter. Brød og smør.
Kage.
210,-
SANDWICH
Et udvalg af sandwich (3 slags)
155,-
SNACKMENU 1
Chips, Soja cashewnødder
69,-
SNACKMENU 2
Chips, soja cashewnødder,
Picholino oliven, grissini med rygeostcreme
119,-
DAGENS KAGE
65,-
DRIKKEVARER 2023
Leveres af SALT Restaurant
SODAVAND
Kildevand, div. sodavand
32,-
FADØL
Tuborg Classic og Tuborg Grøn
50,-
VIN
Skibets rød:
2021 Baron Charcot Rouge,
Grenache/Syrah/Carignan, Vignerons du Narbonnais, Frankrig
285 kr. pr. fl
Skibets hvid:
2021/22 Baron Cahrcot Blanc,
Grenache blanc/Sauvignon blanc/Colombard, Vignerons du Narbonnais, Frankrig
285 kr. pr. fl.
Skibets Rosé:
Baron Charcot Rosé, Grenache, Syrah, Carignan, Cinsault
Vignerons du Nabonnais,
Frankrig
285 kr. pr.fl.
Bobler
Charles Bailly,
Blanc de Blancs Brut, Frankrig
350 kr. pr.fl
Ønsker I andre vine end dem på kortet, kontakt da Wine Director Christoffer på Admiral Hotel: csn@admiralhotel.dk
Vi tager forbehold for ændringer i menuen