Mad & Drikke

Mad & Drikke

MENU 2023

Leveres af SALT Restaurant

DEN GODE MORGEN

Boller, 1 stk. dagens wienerbrød, chiagrød m. sommerfrugt,
saltet Admiral laks, rugbrød, ost, charcuteri, frugt, 1 stk. juice

225,-

SKIBSKOST

Lobescoves med syltet rødbede, purløg og hjemmebagt rugbrød

285,-

KØKKENCHEFENS 3-RETTERS MENU
‘SHARE FOOD’

Kold forret, varm hovedretssteg med grønne garniturer,
kold bearnaisecreme, pesto. Brød og smør.
Dessert

395,-

DEN LILLE, LETTE SOMMERSERVERING

2 sæsonretter. Brød og smør.
Kage.

210,-

SANDWICH

Et udvalg af sandwich (3 slags)

155,-

SNACKMENU 1

Chips, Soja cashewnødder

69,-

SNACKMENU 2

Chips, soja cashewnødder,
Picholino oliven, grissini med rygeostcreme

119,-

DAGENS KAGE 

65,-

DRIKKEVARER 2023

Leveres af SALT Restaurant

SODAVAND

Kildevand, div. sodavand

32,-

FADØL

Tuborg Classic og Tuborg Grøn

50,-

VIN

Skibets rød:
2021 Baron Charcot Rouge,
Grenache/Syrah/Carignan, Vignerons du Narbonnais, Frankrig

285 kr. pr. fl

 

Skibets hvid:
2021/22 Baron Cahrcot Blanc,
Grenache blanc/Sauvignon blanc/Colombard, Vignerons du Narbonnais, Frankrig

285 kr. pr. fl.

 

Skibets Rosé:
Baron Charcot Rosé, Grenache, Syrah, Carignan, Cinsault
Vignerons du Nabonnais,
Frankrig

285 kr. pr.fl.

Bobler

Charles Bailly,
Blanc de Blancs Brut, Frankrig

350 kr. pr.fl

Ønsker I andre vine end dem på kortet, kontakt da Wine Director Christoffer på Admiral Hotel: csn@admiralhotel.dk

Vi tager forbehold for ændringer i menuen

     

     
     
     
     

     ©2023  DE FORENEDE SEJLSKIBE I/S   |   ALLE RETTIGHEDER FORBEHOLDES

    CVR 32884334