Leveres af SALT Restaurant
Mad & Drikke
MENU 2023

DEN GODE MORGEN
1 stk. smurt ostebolle, 1 stk. dagens wienerbrød,
chiagrød m sommerfrugt, 1 stk. frugt, 1 stk. juice.
160,-
SKIBSBRUNCH
Udvalg af smurte boller:
ost, laks, chacurterie,
blandet wienerbrød og croissanter,
chiagrød m. sommerfrugt, 1 stk. juice,
frisk frugt, rugbrød og marmelade.
Derudover serveres en lun brunchret (eks. pølser, bacon og æg)
285,-
DEN LETTE FROKOST/AFTEN
Bygotto (perlebyg/ærter/svampe),
grov salat og hjemmebagt brød og smør.
245,-
Tilføj unghanebryst
295,-
SKIBSKOST
Lobescoves med syltet rødbede,
purløg og hjemmebagt rugbrød
285,-
DEN LILLE, LETTE
SOMMERSERVERING
2 sæson retter. Røget fiskesalat/kartoffelsalat.
Brød og smør.
Kage.
190,-
KØKKENCHEFENS 3-RETTERS
MENU “SHARE FOOD”
Kold forret,
varm hovedretssteg med grønne garniturer,
kold bearnaisecreme/pesto.
Brød og smør.
Dessert
395,-
KØKKENCHEFENS AFTEN BUFFET
3 sæsonretter/salater,
2 retter fra havet og 2 retter fra stalden
samt gourmetost med klassisk garniture.
2 søde desserter
795,-
SANDWICH
Et udvalg af sandwiches (3 slags)
155,-
DRIKKEVARER 2023
Leveres af SALT Restaurant

SODAVAND
Kildevand, div. sodavand
27,-
FADØL
Tuborg Classic og Tuborg Grøn
50,-
VIN
Skibets rød:
2021 Baron Charcot Rouge,
Grenache/Syrah/Carignan, Vignerons du Narbonnais, Frankrig
250 kr. pr. fl
Skibets hvid:
2021/22 Baron Cahrcot Blanc,
Grenache blanc/Sauvignon blanc/Colombard, Vignerons du Narbonnais, Frankrig
250 kr. pr. fl.
Skibets Rosé:
Baron Charcot Rosé, Grenache, Syrah, Carignan, Cinsault
Vignerons du Nabonnais,
Frankrig
250 kr. pr.fl.
Bobler:
Charles Bailly,
Blanc de Blancs Brut, Frankrig
300 kr. pr.fl
Ønsker I andre vine end dem på kortet, kontakt da Wine Director Christoffer på Admiral Hotel: csn@admiralhotel.dk
Vi tager forbehold for ændringer i menuen